top of page
Puglia Casa di Saca.jpg

Ons verhaal

In het hart van Puglia staat Casa di Saca, ons vakantiehuis, tussen prachtige, eeuwenoude olijfbomen. Het huis ligt op slechts 8 kilometer van de zee en dicht bij het rustige stadje Castellana Grotte,  dat beroemd is vanwege zijn druipsteengrotten. Het mooie Monopoli en romantische Polignano a Mare liggen op een steenworp afstand.
 

We beschikken over een grote tuin om te relaxen, met diverse gezellige zitjes. Ook heeft u de beschikking over een buitenkeuken met BBQ-faciliteiten en niet te vergeten een ruim zwembad, waar het heerlijk toeven is.

Voel je thuis, bij ons in Puglia

Wij zijn Gerard en Anja van Loon. Afkomstig uit het Brabantse Drunen, met een grote liefde voor Italië, ieder jaar opnieuw een stukje laars ontdekken, elk jaar verzuchtend…hoe mooi zou het zijn om hier te kunnen wonen en een B&B te beginnen? In 2017 hebben we besloten om het gewoon te doen: emigreren naar Italië. Dan begint de zoektocht. Waar in Italië? Zoveel mooie dorpjes, steden, stranden en het heerlijke eten….Uiteindelijk zijn we in Zuid-Italië in de regio Puglia terechtgekomen en is er een fantastische Masseria (boerderij) op ons pad gekomen, waarvan we meteen enthousiast werden: “Dit is het, hier willen wij wonen.” Op onze Masseria willen wij u laten genieten van “la dolce vita”, met een vleugje Brabantse gastvrijheid. Naast de Masseria hebben wij nu ook dit prachtige vakantiehuis kunnen bemachtigen, een plek waar u in alle rust uw vakantie kan vieren. 

bottom of page